Begär ett nytt lösenord via e-post

Begär ett nytt lösenord via SMS

Om du glömt ditt lösenord

Om du glömt ditt lösenord kan du begära ett nytt på följande sätt:

Via SMS

 1. Fyll i ditt personnummer
 2. Klicka på Begär nytt lösenord via SMS
OBS! Du kan bara beställa lösenord via SMS om du har registrerat ditt mobilnummer.

Via e-post

 1. Fyll i ditt personnummer och den e-postadress du angav när du skapade ditt konto. De två fälten måste matcha varandra, annars skickas inget nytt lösenord.
 2. Klicka på Begär nytt lösenord.
 3. Ett nytt lösenord skickas till den angivna e-postadressen.
 4. Du får meddelande om att ändringen lyckats - Ett nytt lösenord har skickats till angiven e-postadress.
OBS! Det kan hända att e-posten fastnar i skräpfiltret. Titta i skräpposten om du inte får e-posten i din inkorg. Avsändare är noreply@gotit.se.

Har du inget konto?

För att du ska kunna använda Alvis måste du skapa ett studerandekonto. När du har det kan du logga in, skapa och skicka din ansökan.

Nyheter

 • Viktig information!

  2019-06-13

  Fördröjd överföring till Antagning.se Just nu går överföringen från Nationella betygsdatabasen till Antagning.se långsamt. Det innebär att betygen för elever med en aktiv ansökan som vi rapporterat in inte nödvändigtvis förs över direkt. UHR arbetar med problemet. Vi har rapporterat in betygen till Nationella betygsdatabasen så de kommer att föras över till Antagning.se innan urvalet görs till HT 2019.

 • Varför ser jag inte mina betyg på Antagning.se?

  2019-04-11

  Först när eleven anmäler sig via antagning.se förs betyget automatiskt över från betygsdatabasen. Det tar minst en dag innan eleven kan se betyget på sina sidor. Tänk på att det endast är examen och slutbetyg som förs över, samt enstaka kurser från komvux.

 • Sista komplettering till UHR 20 juni 2019

  2019-02-18

  Ska du komplettera din ansökan till Universitet eller Högskola med betyg till den 20 juni? Då är sista ansökningsdag för prövningar fredag v 14. Sista veckan att genomföra språkprövningar är vecka 19, ska du pröva i andra kurser är sista examinationen under vecka 21. Ska du läsa kurser, titta i vår kurskatalog när sista ansökningsdatumet är, för att du ska hinna göra din examination senast vecka 21.

Alvis logo Alvis från Gotit