Logga in med ditt studerandekonto

Välkommen till vuxenutbildningen i
Kungsbacka kommun

Ansökningsperioder

Ansökningsperioder och kursstarter för nya elever

Kompetenscentrum erbjuder 11 starter per år med kursstart tredje måndagen varje månad för nya elever. Vi har ingen nystart i juli månad. Datum för sista ansökningsdag och kursstart hittar du i kurskatalogen.
 

Ansökningsperioder och kursstarter för elever i studier

För elever som vill förlänga sin pågående studieplan sker antagning kontinuerligt. Sista ansökningsdag är senast 4 veckor innan önskad kursstart. Den nya kursen/kurserna du söker ska börja direkt efter att den sista kursen i pågående studieplan är klar.

Mer information om hur du ansöker hittar du HÄR.


Studie- och karriärvägledning

Har du frågor om studier eller behöver du hjälp med studieplanering, är du välkommen att kontakta studie- och karriärvägledare på Kompetenscentrum. Öppettider hittar du HÄR och telefontider hittar du HÄR.
 

Elevexpedition

Har du frågor om dina pågående studier, t ex när din kurs börjar och slutar, CSN, ändra studietakt, studieuppehåll med mera, kontaktar du din skola i första hand. Kontaktuppgifter till vuxenutbildningens skolor hittar du HÄR.

Du är också välkommen att kontakta vuxenutbildningens elevexpedition om du har frågor om t ex studieintyg. Öppettider hittar du HÄR och telefontider hittar du HÄR.
 

Så här arbetar Kungsbacka kommun med dataskydd

När du är i kontakt med kommunen så tar vi del av vissa personuppgifter om dig. Här kan du läsa om hur vi arbetar med dataskydd.

Besök vår webbplats för vuxenutbildning i Kungsbacka: www.vuxenutbildning.kungsbacka.se


 

Saknar du ett studerandekonto?

Bild på elev

Nyheter

  • Sista komplettering till UHR 3:e december 2018

    2018-08-07

    Ska du komplettera din ansökan till Universitet eller Högskola med betyg till den 3:e december? Då är sista ansökningsdag för prövningar fredag vecka 39. Sista veckan att genomföra språkprövningar är vecka 43, ska du pröva i andra kurser är sista examinationen under vecka 45. Ska du läsa kurser, titta i vår kurskatalog när sista ansökningsdatumet är, för att du ska hinna göra din examination senast vecka 45.

Kurskatalogen

I kurskatalogen har du möjlighet att se vilket utbud av kurser som finns att söka till.

Till Kurskatalogen

Information

Urval
Från och med 1 januari 2016 görs urval vid antagning till gymnasial utbildning. Utbildningsplatserna under 2018 är fortsatt begränsade. Urval görs utifrån vuxenutbildningsförordningen (2011:1108) och innebär att den som har kort tidigare utbildning prioriteras i första hand.

Ansökningsperioder
Ansökningsperioder och kursstarter för nya elever
Kompetenscentrum erbjuder 11 starter per år med kursstart tredje måndagen varje månad för nya elever. Vi har ingen nystart i juli månad. Datum för sista ansökningsdag och kursstart hittar du i kurskatalogen.

Ansökningsperioder och kursstarter för elever i studier
För elever som vill förlänga sin pågående studieplan sker antagning kontinuerligt. Sista ansökningsdag är 4 veckor innan kursstart. Sök fram den kurs du önskar läsa i kurskatalogen och välj den kursstart som är markerad "Kursstart för dig som är pågående elev".
Alvis logo Alvis från Gotit